Over ons

sinds 2018

Seafood Go: Visgroothandel voor de luxe restaurants

Als je ons bezig ziet, lijkt het alsof Seafood Go al 20 jaar bestaat. Niks is minder waar. In 2018 besloten Marco van Lenten en Feike Hoefnagel ‘wat zalm te roken’. Beide heren werkten al in de visbranche: de passie voor vis en zeedieren is er dus wel al meer dan twintig jaar. 

Voor Marco en Feike het wisten, groeide Seafood Go uit tot een kwaliteitsvisgroothandel. De beste vis en andere zeedieren voor een eerlijke prijs. We verkopen onze producten uitsluitend aan kwaliteitsrestaurants. Onze klanten zijn als onze vrienden. Wij zijn loyaal aan hen en zij aan ons. Als er iets aan de hand is, lossen wij dat dezelfde dag nog op. Geen gedoe, zo hoort het.

Seafood Go: Visgroothandel voor de luxe restaurants

Ons Team

Ons team bestaat uit vijf vaste medewerkers. Wij doen niet aan functienamen als CEO en directeur. Iedere medewerker is voor ons even belangrijk. Samen zijn wij Seafood GO en zorgen wij ervoor dat jouw product binnen 24 uur bij jou bezorgd is. We leveren uitsluitend vakwerk.

We komen allemaal uit (de omgeving van) Urk. Dat maakt ons nuchter. Wij werken met heel veel plezier voor ons geld, maar we werken hard! Wij stellen ons graag aan je voor.

Marco van lenten

Marco van Lenten 

Samen met Feike is Marco Seafood Go begonnen. Marco is voornamelijk het aanspreekpunt van de klanten. Hij fileert de vis, dat kan hij als de beste. Ook helpt hij mee inpakken en waar nodig bezorgt hij. We doen het tenslotte samen!

Cornelis van lenten

Cornelis van Lenten

Cornelis spendeerde 30 jaar van zijn leven op zee. Kent elke vis en elk zeedier als geen ander. Dagelijks vind je Cornelis in onze werkplaats of in de bus, onderweg naar klanten om de vis zo snel mogelijk te bezorgen.

Feike hoefnagel

Feike Hoefnagel

Als er iemand uitdagingen aangrijpt, is het Feike. Geef hem een uitdaging, hij bijt zich erin vast en laat het niet los, tot het gebeurd is. Vanmiddag 1000 kreeften nodig? Hij is ermee bezig! Hij stuurt de bezorgers aan.

sientje van lenten

Sientje van Lenten

Sientje is vijf dagen per week hard aan het werk om de binnengekomen langoustines te controleren, in te pakken en te bezorgen. Er is niemand die zoveel langoustines door haar handen laat gaan als Sientje.

Ronald hoefnagel

Ronald Hoefnagel

Ronald en Feike zijn niet alleen broers, maar hebben ook samen in de visgroothandel van hun vader gewerkt. Aan ervaring in de visbranche geen gebrek. De missie van Ronald is de vis zo snel mogelijk bij de klant krijgen.

DSC09714

Urk, diamant van het IJsselmeer

Urk staat bekend als vissersdorp. En terecht. Tot 1939 was het een eiland in de Zuiderzee (nu bekend als het IJsselmeer). Inmiddels is het geen eiland meer,  omdat de Noordoostpolder drooggemalen is. Maar Urk kent nog steeds een geheel eigen cultuur. Zo heeft Urk een eigen taal, een eigen volkslied en een eigen vlag.

Urkers spreken niet over ‘in Urk’, maar ‘Op Urk’. Want het leven in Urk blijft een eilandleven. 

Daar waar het team van Seafood Go nu de vis fileert, was vroeger de Zuiderzee.  Wij zijn trots op onze geschiedenis. Urk is voor ons echt de diamant van het IJsselmeer. 

 

Feike en Marco