Over ons

sinds 2018

Seafood Go: Visgroothandel voor de luxe restaurants

Als je ons bezig ziet, lijkt het alsof Seafood Go al 20 jaar bestaat. Niks is minder waar. In 2018 besloot Marco van Seafood Go ‘wat zalm te roken’. Hij werkte al in de visbranche: de passie voor vis en zeedieren is er dus wel al meer dan twintig jaar.

Seafood Go groeide uit tot een kwaliteitsvisgroothandel. De beste vis en andere zeedieren voor een eerlijke prijs. We verkopen onze producten uitsluitend aan kwaliteitsrestaurants. Onze klanten zijn als onze vrienden. Wij zijn loyaal aan hen en zij aan ons. Als er iets aan de hand is, lossen wij dat dezelfde dag nog op. Geen gedoe, zo hoort het.

Seafood Go: Visgroothandel voor de luxe restaurants

Ons Team

Ons team bestaat uit drie vaste medewerkers. Wij doen niet aan functienamen als CEO en directeur. Iedere medewerker is voor ons even belangrijk. Samen zijn wij Seafood GO en zorgen wij ervoor dat jouw product binnen 24 uur bij jou bezorgd is. We leveren uitsluitend vakwerk.

We komen allemaal uit (de omgeving van) Urk. Dat maakt ons nuchter. Wij werken met heel veel plezier voor ons geld, maar we werken hard! Wij stellen ons graag aan je voor.

Marco van lenten

Marco van Lenten 

In 2018 heeft Marco Seafood Go opgericht. Marco is voornamelijk het aanspreekpunt van de klanten. Hij fileert de vis, dat kan hij als de beste. Ook helpt hij mee inpakken en waar nodig bezorgt hij. We doen het tenslotte samen!

Cornelis van lenten

Cornelis van Lenten

Cornelis spendeerde 30 jaar van zijn leven op zee. Kent elke vis en elk zeedier als geen ander. Binnen Seafood Go is hij de rechterhand van Marco. Hij adviseert en helpt mee nieuwe plannen uit te voeren. Cornelis lost elk probleem op en kent net als Marco iedere klant en diens restaurant.

sientje van lenten

Sientje van Lenten

Sientje is vijf dagen per week hard aan het werk om de binnengekomen langoustines te controleren, in te pakken en te bezorgen. Er is niemand die zoveel langoustines door haar handen laat gaan als Sientje.

DSC09714

Urk, diamant van het IJsselmeer

Urk staat bekend als vissersdorp. En terecht. Tot 1939 was het een eiland in de Zuiderzee (nu bekend als het IJsselmeer). Inmiddels is het geen eiland meer,  omdat de Noordoostpolder drooggemalen is. Maar Urk kent nog steeds een geheel eigen cultuur. Zo heeft Urk een eigen taal, een eigen volkslied en een eigen vlag.

Urkers spreken niet over ‘in Urk’, maar ‘Op Urk’. Want het leven in Urk blijft een eilandleven. 

Daar waar het team van Seafood Go nu de vis fileert, was vroeger de Zuiderzee.  Wij zijn trots op onze geschiedenis. Urk is voor ons echt de diamant van het IJsselmeer. 

 

seafood go bus