Onze producten

Assortiment

Visleverancier voor kwaliteitsrestaurants

Ons assortiment is zeer uitgebreid, maar bestaat alleen uit vissoorten en andere zee- en schelpdieren van kwaliteit. Duurzaam, eerijk en smaakvol. Op deze pagina vind je een greep uit ons assortiment, om je een idee te geven welke producten wij kunnen leveren. Staat er een vissoort of zeedier niet tussen die je toch zou willen bestellen? Neem contact op en wij beloven elk stukje zee te doorzoeken om jouw het product dat jij wenst te kunnen leveren.

Kijk voor ons kreeften assortiment ook op de website van Luxury Lobster.

Langoustines

Onze trots zijn onze langoustines. Negen van de tien keer leven ze nog als ze bij de klant aankomen. Dat is uniek. Meer weten over onze langoustines? Lees ons blog.

 
Seizoensvis

We zijn zo gewend dat elke vissoort altijd maar verkrijgbaar is, maar wist je dat de kwaliteit van de vis buiten het seizoen een stuk minder hoog is en de prijs fors hoger ligt?

Om de vissector gezond te houden en de lekkerste vis te kunnen leveren, houden wij de visseizoenen aan. Want net als bij groenten en fruit kent elke vissoort een seizoen waarin het beste gevangen kan worden. Dat seizoen is afhankelijk van de paaiseizoenen per vis. In deze periode komen de vissen samen om voort te planten. Ze zijn in die periode dunner en dat heeft effect op de smaak en kwaliteit van de vis. Daarnaast is het belangrijk de vis in deze periode met rust te laten, zodat ze in alle rust kunnen paren en hun eieren kunnen leggen. Op deze manier kies je naast kwaliteit ook voor duurzaamheid en kan de volgende generatie ook genieten van de lekkerste vis.

Nadat de vissen hun eieren gelegd hebben, zullen ze weer goed gaan eten. Dat resulteert in vollere vissen en dus meer vis op het bord. Gelukkig plant elke vis zich op een ander tijdstip in het jaar voort, waardoor we het gehele jaar kunnen genieten van vis uit de Noordzee.

seafood go

Neem contact op